Twee Michelin Sterren voor het Goede Doel

Twee Michelin Sterren voor het Goede Doel. Een bijzonder veilingstuk voor de SamenLoop voor Hoop Badhoevedorp gedoneerd door Restaurant “Aan de Poel” te Amstelveen. Chefs Stefan van Sprang en Jasper Hermans geven in deze film de toelichting op de aard en achtergrond van hun bijdrage. Hun bijdrage – die van het hele restaurant – staat niet op zichzelf. Ze hebben hun steun aan de kankerbestrijding in het verleden al herhaaldelijk verleend, zoals aan de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp 2010 en vorig jaar ook aan een actie van “KIKA”. Dit jaar nemen ze deel aan twee edities van de Samenloop: die van Amstelveen, die op 1 en 2 juni wordt gehouden, en die van Badhoevedorp, die dus op 15 en 16 juni zal plaatsvinden. Maar het veilingstuk is uniek voor Badhoevedorp! We hopen dat er enthousiast op zal worden geboden. Voor, niet vergeten, het goede doel!

Stefan van Sprang

Stefan van Sprang, mede-eigenaar en Michelin Chef-kok

Deze film is bedoeld als toelichting op de aard en achtergrond van de bijzondere bijdrage die de eigenaars en chefs van het 2-Michelin Sterren Restaurant “Aan de Poel” doen. Die toelichting kan nuttig zijn voor mensen die overwegen om te bieden op dit “stuk” tijdens de veiling die op de Samenloop voor Hoop te Badhoedorp zal worden gehouden. De opbrengst is, uiteraard, voor de Samenloop en dus voor de KWF-Kankerbestrijding.

Jasper Hermans

Jasper Hermans, chef-kok van het 2 Michelin Sterren Restaurant “Aan de Poel” te Amstelveen tijdens het interview dat door Feliz Coll wordt afgenomen.

Aan deze film werken mee: Huib J. Lirb, Feliz Coll en Riet Verbeek. ©2013 Huib J. Lirb. Voor informatie over muziek en beeldrechten: hjlirb@smgn.org of huib@lirb.nl